SPECKLE-TRACKING - це  методика, яка дозволяє оцінки функційні та структурні зміни міокарда у хворих з серцевою патологією. Центр "Med Way" в Запоріжжі займається УЗД дослідженням серця з використанням цієї методики понад 10 років. Має великий досвід в діагностиці захворювань серця. Наші фахівці в рік виконують понад 3 тис досліджень серця  з використанням  SPECKLE-TRACKING.

Дана методика ехокардії дозволяє діагностувати порушення функції міокарду як при систолічнії, так і при діастолічнії дисфункції у пацієнтів з серцево-судинними захворюваннями.

ОСНОВНІ ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ SPECKLE-TRACKING ЕХОКАРДІОГРАФІЇ:

  • серцева недостатність;
  • інфаркт міокарда;
  • коронарна патологія;
  • гіпертрофія лівого шлуночка, внаслідок артеріальної гіпертензії;
  • клапанні вади серця;
  • гіпертрофічна кардіоміопатія та амілоїдоз серця;
  • конструктивний перикардит;
  • ефект кардіотоксичності при лікуванні онкологічних захворювань. 

Обстеження проводиться як у Запоріжжі, так і у Кропивницкому.

Декілька прикладів УЗД обстеження у хворих з серцевою недостатність,  після ковідного міокарду та в нормі. SPECKLE-TRACKING - дає лікарям відповідь на запитання, при однакових скаргах чі є ураження міокарду. Тому своєчасне обстеження з виконанням поглибленого УЗД серця дозволяє діагностувати ураження міокарду на ранніх етапах розвитку захворювань та призначити адекватне лікування.

Бажаємо всім мирного неба та міцного здоров'я!

За потреби звертайтеся до нашого центу за допомогою.

Записатися на обстеження за тел.: +380(61)270-63-26+380(98)893-80-22+380(63)797-84-82+380(95)598-24-44.

Чекаємо Вас за адресою: вул. Мира, 20, Діагностичний центр MedWay у центрі міста.

Диагностический центр в Запорожье MedWay, Спекл-трекинг в Запорожье, УЗИ в Запорожье, доктор Молодан А.В в Запорожье, кардиолог в Запорожье, консультация кардиолога в Запорожье, детский кардиолог в Запорожье, УЗИ сердца в Запорожье, УЗИ сосудов шеи в Запорожье, УЗИ сосудов головы в Запорожье, цена УЗИ сердца в Запорожье